Pages

Monday, December 20, 2010

Baby Alive..

Salam Semua,

        Disebabkan komen membina dari Sara, follower pertama kat blog ni.., aku akan postkan something selain dari contest.. Hehe.. Ingat tak aritu aku ader wat entry pasal Year End Baby kan.. Orang sibuk dok Year End Sale.. Haha..

       Aku dah pun p melawat baby & mama Dhia di Bukit Pasir, Batu Pahat - Johor.. Perjalanan memakan masa lebih kurang 3 jam kot. Maklum la bukan fasih pun jalan.. main hantam saja. Dah la ari jumaat tu terlupe nk google..

Jadi ini lah hasilnya.. Mempersembahkan..

Dhia Nur Qalesya




       Sepanjang 1 hari 1 malam aku kat sana.. Aku dokong sekali je.. Tu pun rasa cam kekok.. Hehe.. dan rasa cam best ader baby kecik.. Mula la tengok chi cha rasa beso nya dah anak aku.. Dah la baby baik.. tak banyak ragam. Alhamdulillah.. Kurniaan Allah..

       Semalam masa nak balik.. Kakak nangis.. Aku pun.. Huhu.. Sedih lor.. Kan selalu aku berkepit ngan kakak.. Sekarang kakak dah jauh skit.. Mungkin tak selalu jumpa.. Bila sampai KL aku rasa KL ni kosong jer.. SUNYINYA.. Korang rasa tak.. ?! Huhu..

Luv & Faith,

5 comments:

-Sara- said...

comeynye bby :)
ala rose, namola cedeh2 k, chill bebeh! sara kn ade :)

bunga_ros said...

Cumil kan.. sy ske..!! Tima kasih sara.. ^_^

kuntumz said...

mmg bes klo ada baby..
tgin sgt2 nii....hehhehe

bunga_ros said...

Cik Kuntumz baby boy tu dh beso kan.. Bleh la nanti.. ^_^ smg dpt gegirl plak.. Amin..

Kamsiah said...

comei...cute..