Pages

Monday, January 10, 2011

Cabutan Bertuah Pertama 2011

Salam Semua,

UPDATE Hijaucantik Giveaway4.

Round 4

Pemenang bertuah itu ialah (bunyiii dram)..
 1. 140... Imaan09
 2. 51... zaikulim
 3. 126... EraWatiE
 4. 146... izan cute
 5. 54... Adyshariz
 6. 55... Sepatu Hijau
 7. 9... rosilah
 8. 121... EiNz
 9. 122... Zalina
 10. 127... Farhana
 11. 64... elleyayah
 12. 19... Orked
 13. 68... dilaloveawi
 14. 76... bunga_ros
 15. 100... kakngah
*p/s ~ Alhamdulillah.. Rezeki Tisya kot.. Kredit to hijaucantik.. Tima kasih byk2 cha.. Esok-esok kalau ader GA lagi cabut la nama Ros  tag la Ros yek..


Luv & Faith,

Anak Hantar Ibu ke Sekolah

Salam Semua,Kebiasaan menghantar anak ke sekolah pada hari pertama adalah kewajipan pada para ibu dan ayah sekarang kan.. Tapi aku rasa, ungkapan anak menghantar ibu ke sekolah jarang-jarang kita dengar. Ke aku  je yang jarang dengar.. Huhu..

Pagi ahad (09 Januari 2011) aku dengan agak berat hati p jugak la sekolah.. wlaupun aku agak risau.. Ada beberapa perkara yang membuatkan fokus kembali ke sekolah aku sedikit terganggu. Di antaranya ialah :-
 • Mana tak nya.. tu la pertama kali aku akan tinggalkan Tisya dengan ayahnya a.k.a Mr Mama. Encik suami yang claim diri dia camtu. Boleh ke Mr. Mama aku ni handle Tisya a.k.a re'bang yang makin hari makin aktif.
 • Bilangan EBM (stok susu) yang tak berapa nak banyak dalam fridge. Hari sabtu aku pam sekerap yang boleh.. Alhamdulillah dengan izin Allah + supplement Shaklee yang dah masuk bulan ketiga aku makan, ada la 4 x 5oz tuk Tisya.. (aku memang xde EBM beku).
 • Dah setahun aku extand study.. 1/2 semesta masa aku berpantang Tisya.. 1/2 semesta lagi aku xsempat nak daftar kelas. "DAH PENUH".. Jadi, RAM dalam CPU aku ni agak slow.. Nak kna tambah pick up ni.. Aku ingat nak amik omegaGuard. Nak kena oder cecepat ni..
 • Paper Organization Behaviour, katanya paper killer.. Huhu.. Takutnya..!!
 • Nak kena pump.. sedangkan rest antara paper xsampai 15minit.. Tu pun cukup-cukup tuk kejar kelas berikutnya. Tanpa ada pilihan lain aku terpaksa pam time lunch..
Semalam pas abis sekolah dari 8.30 pagi - 6.15 petang, balik rumah terus pening kepala. Adakah ini kesan dari kekurangan RAM..?! Huhu.. Malam tadi rehatkan minda layan AJL 25. Alhamdulillah..Luv & Faith,

HAPPY BABY CONTEST

Salam Semua,

KliK sini

 KATEGORI A


 Nama : Sofea Batrisya Binti Saidin Omar
Nama Ibu : Rosbaidah Binti Desa
Tarikh Lahir : 20 / 01 / 2010

Dan dengan sukacitanya dimaklumkan

Sara
Shila
Salwa

Anda telah ditag..
Jom la join yek.. Mana tau ade rezki kan..

Luv & Faith,