Pages

Tuesday, December 28, 2010

Jiwa Kosong

Salam Semua,



Entah di mana silapnya..
Sejak minggu lepas, perkara ini berlarutan ke minggu ni..
 Ape la masalah jiwa aku ni..?!
Naper rasa kosong jer..

Setahu aku..
aku tak der masalah..
Tapi ..
Naper rasa camni..
Penat la ada perasaan gini..

Aku sakit ke..?!
Jangan sakit jiwa sudah..
Haha..

Aku rasa mungkin sebab..
ROHANI..
Rohani yang dah lama dibiarkan camtu je..
tidak digembur dan dibaja..
Ini memang salah aku..

Tuhan..
Ampun kan aku..
Aku akan cuba jadi hamba yang lebih baik..

Luv & Faith,



* terjumpa post ni.. http://my.opera.com/azmibhr/blog/show.dml/4422749  .. Kalau korang ader masa jenguk la.. Best gak..

11 comments:

Asrul "iLham" Sany said...

rasa kosong itu akan menimpa sesiapa saja...

apa yang penting adalah apa yang harus kita lakukan untuk isi 'kekosongan' itu ;-)p

Ena said...

isi lah kekosongan itu dengan baja yg baik.. InsyaAllah.. Jiwa tidak akan merasa kosong kerana DIA Maha mengetahui :D

~SHiLA~ said...

ala ros..xnk r cmtu..
tp 2la kdg ade je pasaan cmtu wpun xd probs kn.

chekna @ mama ziyad said...

bahaya tuh.. cepat2 isikan jiwa yg kosong tu...

aiDieNa said...

Muhasabah diri.. kadang² kekosongan tu datang tiba².. PMS ker??

bunga_ros said...

Alhamdulillah.. Tima kasih semua.. Ros dah ok dah.. Arini rasa lebih tenang dan ceria.. ^_^

Asrul "iLham" Sany said...

glad to hear u're feeling better...

neway, thanks ya sebab bagi kata semangat kat my blog... ;)

So Shy Lady said...

untung juga bbelog, ada yg sudi mmmberi pransang

salam knal! folo...

bunga_ros said...

Alhamdulillah.. 2 pun rezki dr Allah kan.. Salam ukhwah wat So shy lady.. ^_^

ahsfantasy24 said...

kosong tu trkadang sbb roh yang
hilang.. bukan nyawa tp roh.. ^^,

bunga_ros said...

ahsfantasy~roh pun xmau kita klu kita ni asik wat kemungkaran kan.. Istifar.. Tima kasih..