Pages

Wednesday, January 5, 2011

Contest 'Bunga-bunga Kehidupan'

Salam Semua,



Contest kali ni aku akan mempertaruhkan gambo aku sendiri..
Huhu..
Malunya..

Tapi sebab nak join kena la buh jugak..
Lagipun En. Hubby sangat suka gambo ni..
tak tau la ske orang dalam gambo tu ke atau ske bunga teratai tu..
Hehe..

*

*

*

*

*



Jadi tuk korang yang berminat, KliK cini dan cini yek..!!

Luv & Faith,

9 comments:

Wan Ahmad Izudean said...

singgah dan folow here..

~SHiLA~ said...

hehe..cantek ros bunge tuh..
err ros lg cantek..hihi

ahsfantasy24 said...

ade harapan nei..
all d best..! ^^,

Asrul "iLham" Sany said...

akaklah orang yg paling rajin masuk contest...best...gud luck taw...

dah menang blanje sy makan.hohohooo

bunga_ros said...

izuden~tima kasih jenguk + follow blog akak yg xseberapanya ni..

shila+ahsfantasy24~tima kasih atas sokongan korang.. sgt2 mhargainya..

Asrul~akak xde la tgar sgt.. Bleh jer.. InsyaAllah, doakan akak menang smua yek.. Hehe.. Tamaknya..!!

al-lavendari said...

salam.

terima kasih kerana sudi jenguk, komen dan follow blog saya.

saya baru perasan url kita hampir sama.

bunga_ros said...

sama tuan.. ^_^ sy dh lama perasan sebenarnya..

MummyEcha said...

follow here..........:)

bunga_ros said...

mummyEcha~tima kasih sudi jenguk + follow blog Ros yg xserapanya ini.. ^_^ salam perkenalan.. Keep in touch yek..