Pages

Thursday, January 13, 2011

Jom Exchange Link

Salam Semua,



Korang tau tak kelebihan exchange link ni..?! Antara yang aku tau ni la.. :-

  • backlink dari blog Owner Exchange Link.
  • Menaikkan lagi alexa ranking kita kerana terdapat merata tempat link blog kita secara semulajadi. Selain dari komen yang kita tinggalkan kat blog orang.
  • Kita boleh dapat ramai kawan.
Ok.. Kalau korang rasa berminat dan nak join.. Klik sini yek..

Luv & Faith,

5 comments:

baincardin said...

Kali ni encik Dave Hills pun suka HDR! Jom layan...^_^

Cik Puan Nurul said...

rose meh la join GA kt blog kraft aku..lupe lak nak bitau kat ko aritu..

bunga_ros said...

Bain ~ Done.. Gud Job dude..!!

CPN a.k.a Cik Puan Nurul ~ Bereh bos.. Jap g aku terjah yek..

adYna said...

wah ros pun dah rajin menjoin diri ngan contest n ga ek..saya mungkin bersara dari join contest n ga..dah kena sound ngan en hubby adeh la..ikut hati mmg suka menjoinkan diri ;)

bunga_ros said...

adYna~tu la psl.. Ros dh tersampuk ni.. Pantang tgk contest ngan GA..Musti nk join.. Huhu.. Klu dh kna sound tu mmg xleh nk kata ape la.. Bersara secara paksa rela yek.. Hehe..