Pages

Thursday, March 24, 2011

Dah lama sangat rasanya..

Salam Semua,

Baru berkesempatan tuk BW..
byk dh yang berubah kat blog korang semua..
Tapi blog ni masih mengekalkan kelembapan nya.. Haha..
Dan sudah semestinya masih lagi statik..

Bila p jalan-jalan tadi tengok blog korang yang sangat menarik..
aku mula naik geram..
Ini tidak adil..
aku juga harus milik semua itu..
haha..

Mm..
Mungkin pasni aku pun boleh dapatkan khidmat konsultan..
BUnyik cam sultan je kan..
BUkan tuk beli barangan fizikal..
Tapi untuk kegunaan alam maya ni ha..
^_^

Dulu cha ~ kenalan alam maya ni..
pernah suggest gak kat aku..
sorang designer ni..
Hasil kerja dia memang nampak cam wallah..
Ni yang membuatkan aku pun tak sabar nak cuba ni..

Tapi harus memikirkan dolu kriteria yang berkenan di hati..
Mm.. Korang ada idea x..

Aku yang belum tidor..!!
~lavenderos~


12 comments:

~SHiLA~ said...

lame ros xupdet blog..lamenye menyepi.hehe

-Sara- said...

ros,sara ade tag ros tau..ros terjah blog sara ek :)

Amiizaa2001 said...

cakkkk....akak dtg siini:):)

MummyEcha said...

datang melawat....x per pelan2 kayuh.....

NadyaBubble said...

akk ! sorry :'(

hadiah tak sempat nak pos lg...

sebok dgn aktiviti sekolah,

jgn ingat nadd menipu pulak ye.

nnti nadd pos hadiahnye. sorry sgt !

So Shy Lady said...

salam ros,

hihihi... blog akak pun lembap jugak....byk pkai moiture ;P

Asrul "iLham" Sany said...

lama tol tak dgr cite dari akak kat blog saya...

pe khabar? harap2 dapat keep in touch ya

p/s : ingat sy lagi x? ;-)p

EZAN IDMA said...

salam sis

Untuk makluman , hadiah penyertaan akan diberikan kepada semua peserta Nama Baby contest dan akan dipos pda bulan 6 nanti. di harap dapat menghantar sekali lagi alamat, nama anda dan nama baby. ke iezanidris@yahoo.com.my

maaf lambt :)thanks :)

Omu Rice said...

singgah setelah menyepi...salam tn tanah.

ch@ said...

bkn psr mlm universiti ke tu kt LRT. namanya psr mlm Kerinchi ek? hahaaa. ha'a mmg ada duaorang tu pergi tapi tak ingat Jumaat ke Isnin mggu lps. sbb Isnin baru ni, abi keje mlm.

rambut oni mmg lmbt pjg. itu pun kira dh pjg gakla dr dulu.

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)